Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук відповіла на запитання про чоловіків, які звинувачують жінок у меркантильності.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), продовжує серію відео під загальною назвою: "Поставте мені запитання", в яких у своєму стилі відповідає на все, про що її запитають.

Цього разу мов йшла про чоловіків, які "починають гнати за меркантильність". В новому відео Анастасія у своєму стилі чесно сказала все, що думає про "жадних п*дорів".

"Такий мужик все що може тобі дати, це завафлити, с*ка. Нах*я він потрібен, б**дь. Якщо чоловік каже, що ти меркантильна, він вже х*йовий мужик. Він вже не класний, вже не потрібно для нього старатись, відсмоктати...", - заявила Покрищук.

Своє відео Анастасія прокоментувала так:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Навіщо тобі цей жадібний п*дор?".

Анастасія Покрищук, скрін з Instagram
Анастасія Покрищук, скрін з Instagram

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи.

За популярною блогеркою Just Queen стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок та матів.

Нагадаємо, Анастасія Покрищук записалася на уроки шаффла і показала перші успіхи

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук вразила фанатів незвичайним знімком

Також Знай.ua писав, найпереробленіша з пацанок Покрищук заговорила про інтимне