Українська блогерка Анастасія Покрищук, відома своєю любов'ю до пластичних операцій, поділилася з підписниками кумедною відповіддю на інтригуюче питання.

Відповідний відеоролик дівчина опублікувала на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Анастасію Покрищук українці знають не лише як учасницю 4 сезону проєкту "Від пацанки до панянки", а й як велику любительку пластичних операцій. Дівчина настільки захопилася зміною свій зовнішності, що її губи і вилиці обговорює мало не вся країна.

Блогерка в соцмережах любить відповідати на питання підписників, причому без діловитої серйозності, а з легкою насмішкою. На цей раз у неї запитали: "Переспала з хлопцем, бачилися 3 рази тепер не пише, що робити?".

Анастасія не змогла пройти повз такої теми, відповівши, що дівчина вже сама все зробила. Блогерка заявила: "Ви чомусь думаєте, що ваша п**да якась особлива". А насправді, за її словами, нічого особливого в статевих органах немає, тому хлопець і ігнорує її.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Анастасія Покрищук поділилася зі своїми передплатниками яскравими фото в новому, ще більш сміливому образі.

Як повідомляв портал Знай.иа, перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук знову перефарбувала волосся, похвалившись синіми пасмами.

Також Знай.иа писав, що Анастасія Покрищук повідомила фанатам про свої плани і запропонувала вгадати, чим збирається зайнятися.