Епатажна Анастасія Покрищук похвалилась вдалою фотосесією у відомого фотографа.

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності. Вже на проєкті у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона встигла збільшити ще й груди та зробити ліпосакцію підборіддя та вставити імпланти у вилиці.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А Покрищук не втомлюється шокувати їх новими витівками.

Цього разу Покрищук на саме Різдво 25 грудня, напередодні свого дня народження влаштувала фотосесію топлес. А фотографом була відомий фешн-фотограф Ольга Цирекідзе.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Анастасії дуже сподобались знімки й вона пообіцяла їх оприлюднити з самого ранку у свій день народження. Враженнями від фотосесії блогерка поділилась в Insta Stories.

"Я така задоволена, я б щодня так фотографувалась. Рижий пі**р, ой лисий пі**р, що ти скажеш?", - жартома звернулась Покрищук до свого кота-сфінкса.

Анастасія Покрищук, фотоколаж
Анастасія Покрищук, фотоколаж

"А завтра рано-вранці, в мене вже день народження через 25 хвилин, я викладу фотографії. Б**дь, там такі фотографії, що це просто пи**ець. Я такою гарною, ще не була, напевне", - "скромно" зізналась Покрищук.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Нагадаємо, Перероблена "пацанка" Покрищук оголила груди, позуючи Ользі Цирекідзе

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена "пацанка" Покрищук готується до Різдва

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою