Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть незважаючи на звинувачення в піарі, Микита і Даша Квіткова вже зіграли весілля і чекають на первістка.

Не так давно український радіоведучий розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливий пост, який присвятив своїй вагітній дружині.

"Вдячний Богу за кожен день поруч з тобою. Прагніть відкрити для себе кохання, знайти такі відносини, які мотивуватимуть вас стати найкращим чоловіком або жінкою, таку близькість, яка зустрічається не відразу. Не бійтеся поки бути одні 🤞. Їжте на самоті, ходите на побачення, спите на самоті. У процесі ви дізнаєтеся про себе ще більше. Ви будете зростати, ви зрозумієте, що вас надихає, ви будете створювати свої власні мрії, зміцнюватися в своїх переконаннях. І коли ви зустрінете людину, яка змусить кожну вашу клітинку танцювати, ви зрозумієте чому все було не даремно. Чекайте на свою людину. Я прошу вас просто дочекатися цього, боротися за це, докласти зусиль для цього. Якщо ви вже знайшли все, що шукали, нехай це буде найкрутіший досвід 🤍", - написав Добринін.

Нагадаємо, Микита Добринін підказав круті ідеї подарунків для коханої.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Квіткова розкрила стать майбутньої дитини, ексхолостяк Добринін без розуму від щастя.

Також портал Знай.uа писав, що Микита Добринін показав, як балує вагітну Дашу Квіткову: "Проводимо найкращі дні".