Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, часто радує шанувальників яскравими кадрами свого життя.

В Instagram за її насиченим і цікавим творчим, професійним та особистим життям стежать 6 мільйонів чоловік. Однак іноді вона любить у себе в акаунті подуріти і поруч з особистими Stories, де показує свій день, опублікувала кумедний ролик з милою кішечкою.

На короткому відео кішка з серйозною мордочкою п'є воду з крана. Вона часто висовує мову, і на кожен її рух наклали звук абетки Морзе. А вже від себе Лобода додала, що так кішка нібито посилає сигнал SOS.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, зараз Лобода бере участь в якості тренера в шоу " Голос.Діти". На "сліпих" прослуховуваннях співачка обернулася до милої дівчинки, яка здивувала зірку сильним вокалом. Про це стало відомо завдяки публікації на фанатській сторінці "svetlanalobodalove" Світлани Лободи в мережі Instagram.

" Господи, Ти моя зайка. Я тут, я з тобою", - заявила дівчинці Світлана Лобода.

Лобода практично відразу повернулася до дівчинки, яку звуть Софія Фанта, і після того, як емоції малятка від перемоги закінчувалися, зірка обійняла її. Тепер Софії належить пройти багато випробувань, щоб стати справжньою зіркою. Можна тільки побажати їй удачі.

Раніше ми повідомляли, Лобода довела до сліз маленьку дівчинку на шоу "Голос".

Як повідомляв "Знай.uа", Лобода занадто високо задерла мереживну сукню і засвітила зайве.

Також "Знай.uа" писав, що Лобода поділилася таємними бажаннями.