Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 315 тисяч підписників. Нещодавно українська знаменитість поділилася дуже пікантною фотографією зі зйомок нового сезону "Аферисти в сітях".

Так, в кадрі Олена-Крістіна робить руками "серце", стоячи на білому стільці. На ній спокусливий костюм Білосніжки і туфлі на високих підборах. Поруч знаходиться оператор, який знімає те, що відбувається на камеру.

"Не знаю, як проліски, але підбілосніжники вже вилізли 🤣🤣🤣 #ялюблюсвоюработу", - підписала знімок телезірка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Коли будуть нові випуски?) 🔥", "Найкраща ❤️", "Лялька 🤗", "Коли ж новий сезон?! 🔥 ", "Які гарні ніжки вогонь ❤️🔥", " цікаво, що може бути в такому костюмі?) Пам'ятаю, стиль мавпи, був у спорт. А тут вже Білосніжка 😂 що ж нас чекає🤔 🙂", "топ🔥 😍", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Нагадаємо, наречена Розенка Лебідь спробувала себе в ролі мами: суворе серце розтануло.

    Як повідомляв портал Знай.uа, наречена Розенка Лебідь розкриє шахраїв з псевдобанків і навіть клінік: що готують "Аферисти в сітях".

    Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь показала соски і круглий животик: "Вже не влазить".