Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, розмістила в Insta Stories кумедний ролик підписника. Так, фанат створив відео за допомогою спеціального додатку, який підставив обличчя "коханого" Тіни до тіла іншого чоловіка під нову пісню артистки під назвою "Скандал".

У кадрі Дан Балан нібито наспівує танцювальний хіт Тіни Кароль. Мабуть, співачці сподобалося відео, раз вона вирішила поділитися ним зі своєю аудиторією в соцмережі.

Дан Балан, скріншот з Insta Stories Тіни Кароль

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль ексклюзивно для телеканалу "1+1" показала невеликий уривок свого кліпу на танцювальну пісню "Скандал". Також артистка розповіла, як проходили зйомки і прокоментувала ситуацію з колегою Олею Поляковою.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль в лакових брюках навчила крихіток з TikTok "скандалити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль майже сіла на обличчя знаменитому ведучому: "Нарешті".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зізналася, що захотіла заробити на скандалі з Поляковою: "Це пробити дно".