Популярний молдавський співак Дан Балан, який вже давно живе і працює в Україні, а також людина, якій приписують пристрасний роман зі співачкою Тіною Кароль, вже вийшов за рамки простої зірки.

Тепер шанувальникам не вистачає кадрів з офіційної сторінки Дана в соцмережах, вони самостійно роблять свої відео, підставляючи під них музику.

Так, нещодавно шанувальники опублікували ще одне яскраве відео. Про це стало відомо завдяки публікації фанатської сторінки Дана Балана і Тіна Кароль в мережі Instagram "la_aamour".

"Персональний bad guy з молдавським паспортом...", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити, як молдавський співак енергійно рухається під музику з глибокими басами. Так, Дан вміє позувати і показувати те, що у нього накопичилося всередині. Також можна помітити, вже традиційний, червоний піджак, з яким співак розлучається рідко.

Навіть на фанатській сторінці вже зібралося багато лайків і коментарів. Ось, що пишуть віддані шанувальники: "Він суперський", "Вау", "А, я закохалася", "Красунчик", "Мені здається, він під чимось".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в мережі Instagram на фан-сторінці 35-річної Тіни Кароль, опублікували дивне відео з її участю. Так, за кадром чоловічий голос запитує артистку: "Тіна, це скандал?" Кароль позує в довгій зеленій шубі із зображенням лисиці на всю спину, в чорній толстовці, спідниці довжини міді і шкіряних чоботях на невеликому каблуці. У відповідь співачка вирішила наспівати уривок зі своєї нової пісні "Скандал".

Раніше повідомляли, мами Тіни Кароль і Дана Балана: як виглядають зіркові "теща" і "свекруха".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль навчає українців поганому: "Ідеальна вчителька".

Знай.uа писав, Кароль отримала дорогу шубу з лисицею від незнайомця: "Люблю я тебе".