Відома українська телеведуча, яка стала популярна завдяки програмі "Ревізор" Ольга Фреймут, часто ділиться з шанувальниками не тільки порадами з етикету, а й кадрами зі свого цікавого яскравого життя.

Нове фото з подружками Фреймут опублікувала в Stories Instagram. Там вона позує і обіймається з блондинкою Ірою Старченко і брюнеткою на тлі віконної рами.

Дівчата влаштували собі душевний вечір в оточенні подруг і весело і приємно проводять час далеко від чоловіків. При цьому у Олі в подружках теж мами, які часто показують в блогах своїх дітей і пишаються ними.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

Нагадаємо, що Фреймут привітала старшу дочку з днем народження. Златі вже 15 років. На честь цього жінка поділилася архівними фото.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Донечка, з Днем народження! Будь щаслива, здорова, а я завжди поруч: захистити, підтримати, обійняти. З тобою пов'язані найтепліші спогади. Тільки з тобою так весело плисти проти течії. Моя улюблениця " - підписала пост Ольга Фреймут.

До слова, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Злата виставила stories, в якій рахувала годинник до свого дня народження, і згадала там саме маму.

"Я сподіваюся, що ти мною пишаєшся» - написала дочка ведучої.

Раніше ми повідомляли, Фреймут у чорному заговорила про токсичні стосунки.

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Фреймут показала, як правильно пити вино.

Також "Знай.uа" писав, що Оля Фреймут показала свою маленьку копію: як сестрички.