Популярна ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк, яка зібрала в Instagram 3,6 мільйона передплатників любить радувати величезну аудиторію шанувальників свіжими кадрами зі свого життя.

Крім того, вона любить жартувати і показувати своє почуття гумору через миттєві замальовки або обігравання ситуацій. Цього разу Леся вирішила відреагувати на виникнення нової соціальної мережі ClubHouse.

Нікітюк в Instagram Stories ненав'язливо повідомила, що зареєструвалася в новому додатку, який зараз на піку популярності і висловила своє невдоволення з цього приводу.

"Ще Клабхаус до цього всього... і ніякої тобі сім'ї і батьківщини", - пише Леся.

Не ясно, чому ведуча розділила поняття сім'ї та Батьківщини, але саме Додатки і соціальні мережі на чолі з новою, вона назвала причиною на шляху до побудови відносин.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Леся Нікітюк, фото: Instagram Stories
Леся Нікітюк, фото: Instagram Stories

Леся Никитюк показала обладнання в дитячій лікарні, на яке більше року збирала гроші. У Хмельницькій міській дитячій лікарні з'явився перевізний інкубатор для новонароджених дітей. Він коштує близько чотирьохсот тисяч гривень, і гроші на нього збирала Леся Нікітюк разом з небайдужими українцями.

Ще на початку минулого року близько половини необхідної суми виграла збірна Хмельницьких гумористів на шоу "Розсміши коміка", до якої Леся приєдналася власне через необхідність допомогти дитячій лікарні.

Раніше ми повідомляли, Леся Нікітюк показала обручалку на пальчику.

Як повідомляв "Знай.uа", Леся Нікітюк у чорному показала ідеальний животик.

Також "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс.