У Сполучених Штатах телеведуча Карен Хадсон-Семюелс (Karen Hudson-Samuels) померла на наступний день після того, як зробила щеплення від коронавірусної інфекції. 68-річна журналістка пішла на той світ у себе вдома в Детройті, повідомляє CBS Detroit.

Хадсон-Семюелс знайшов мертвою її чоловік ввечері 16 лютого. Днем раніше до цього вона вакцинувалася від covid-19. Фахівці не можуть назвати точну причину смерті, буде проведено розтин з метою з'ясувати обставини події.

"Ми підозрюємо, що це міг бути просто інсульт, але звичайні побічні ефекти вакцини могли його замаскувати. Сподіваюся, ми скоро все дізнаємося зі звіту про розтин", - сказав чоловік покійної телезірки.

За час кар'єри на місцевому каналі WGPR-TV, що мовить для глядачів у штаті Мічиган, Хадсон-Семюелс встигла попрацювати ведучою, продюсером і керівником відділу новин. Жінка також створила спеціальний музей, присвячений розвитку новинного телебачення в регіоні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що загадкова хвороба погубила півтора десятка людей у Танзанії: що відомо про новий вірус.

Нагадаємо, зірку американського футболу Вінсента Джексона знайдено мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.

Як повідомляв портал Знай.uа, українка розповіла, як держава забула про її чоловіка-лікаря, який помер від ковіду: "Робив людям добро".

Також портал Знай.uа писав про смерть колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBC і WBA, американського боксера Леона Спінкса.