Відома українська телеведуча Ольга Фреймут часто ділиться з багатотисячною аудиторією порадами в соцмережі Instagram і Facebook.

Однак, цього разу 38-річна телезірка опублікувала в Insta Stories милу фотографію зі своєю подругою Іриною Старченко. Мабуть, блондинки вирішили на якийсь час відволіктися від сімейних справ і провести вечір разом в одному з київських закладів.

Фреймут з подругою сидять на м'якому дивані в затишній атмосфері та міцно обіймаються. При цьому чоловіка телеведучої – генерального директора Володимира Локотка поблизу не видно.

Ольга Фреймут з подругою, скріншот з Insta Stories

Ольга Фреймут з подругами, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми писали про те, що 17 лютого старшій доньці Ольги Фреймут виповнилося 15 років, і зіркова мама оригінально привітала її зі святом.

"Фото Злати. Їй тут 4 роки. Ми в Куршавелі, святкуємо Різдво. Вона, як бачите, проходить перший рівень навчання в лижній школі. Моя донечка, з днем народження!" - зазначила телеведуча.

Нагадаємо, Ольга Фреймут на шпильках включила "Ревізора": "Неважливо, що ви думаєте".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут розповіла про невдалу модельну кар'єру: "Поки заробила грошей, поправилася".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут показала нестаріючу красу на заздрість Кароль і Каменських: 38 років ні в одному оці.