На курорті в Єгипті сталася трагедія з українкою. Вона займалася сноркелінгом, тобто плавання під водою з маскою і дихальною трубкою.

Відомо, що сімейна пара з Рівного відпочивала в Єгипті. Про деталі трагедії повідомило видання Радіо Трек з посиланням на власні джерела. Офіційної заяви від влади поки що немає.

Загибла відпочивала з чоловіком, а під час сноркелінга чоловік плавав разом з нею, але раптово жінка зникла з його поля зору.

Чоловік Українки відразу покликав на допомогу рятувальників, але їм не вдалося врятувати жінку.

На даний момент невідомо, що стало причиною трагічного інциденту.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, у Берліні за загадкових обставин померти 25-річна модель, яка напередодні розлучилася із захисником мюнхенської Баварії.

Успішна модель Касія Ленхардт тиждень тому розлучилася із захисником "Баварії" Жеромом Боатенгом після тривалих відносин, а 9 лютого поліція знайшла красуню мертвою в її квартирі в Берліні.

Раніше ми повідомляли, модель знайшли мертвою після розриву із захисником "Баварії".

Як повідомляв "Знай.uа", морський атракціон відправив відпочиваючого в лікарню, перелом хребта і запалення легенів.

Також "Знай.uа" писав, що хотіла зрізати шлях і залишилася без ніг, на Вінничині рятують 9-річну Софійку.