Погода в найближчі дні порадує сонцем і теплою температурою. Точний прогноз на вихідні дала народний синоптик Наталка Діденко.

Важко в це повірити після торішніх-20-27 градусів, проте авторитетні прогностичні моделі кажуть, що варто)

"Відразу хочу сказати, що це потепління не означає плавний перехід в проліски, бузок і Квітучі абрикоси. Адже зима ще триває, до астрономічної та кліматичної весни ще присідати і присідати. Однак все ж. Вже завтра, 20-го лютого, в західних областях і в південній частині України денна температура повітря-денна! - очікується +1 +5 градусів, на Закарпатті до + 7 градусів", - пише синоптик.

Україна, фото: Знай.ua
Україна, фото: Знай.ua

Вона зазначає, що на решті території протягом дня передбачається 0-5 градусів морозу, в північних і північно-східних областях місцями до -8 градусів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Найближча ніч ще їдко поморозить, ніч на неділю вже буде просто з помірним морозом, а вдень в неділю практично всюди буде або близько нуля, або з "плюсами" опади. Сніг пройде в ніч на суботу на заході України і місцями на південному заході, на решті території-без істотних опадів, антициклон домінуватиме. Вдень у суботу та неділю в Україні - без істотних опадів", - стверджує Діденко.

У Києві 20-21 лютого серйозні опади не очікуються. У столицю йде потепління.

У найближчу ніч ще буде холодно, мороз до-13-15 градусів. Однак потепління посилиться вже з наступного дня.

Раніше ми повідомляли, снігопади і морози знову накриють Україну, синоптики дали прогноз на кінець лютого.

Як повідомляв "Знай.uа", коли в Україну прийде весна: синоптик ошелешив морозним прогнозом.

Також "Знай.uа" писав, що на Київ насувається потепління, ловіть шикарні " плюси "після лютих"мінусів".