Скандально відомий російський актор Олексій Панін кілька місяців тому емігрував з Російської Федерації в Іспанію і зараз дав велике і відверте інтерв'ю Олені Жигаловой, яке незабаром було опубліковано на Youtube-каналі "Super".

Він детально розповідав про свої еротичні пригоди і називав секс удвох збоченням, тоді як популярний гуморист і телеведучий Гарік Харламов опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram фрагменти з цього інтерв'ю, в жартівливій формі відповівши на невтішний коментар Паніна на його адресу. Олена зазначила, що він дуже рано себе ховає, як актора.

"Я не хочу стояти поруч з Гаріком "Бульдогом" Харламовим і балалаєчником Слєпаковим", - заявив Олексій Панін в ході інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Це не могло сподобатися Харламову і Слєпакову, тому Гарік заявив: "Виходить ми з @slepakovsemyon даремно стоїмо і чекаємо тебе, Льоша? Сказав би раніше, а то стоїмо як дурні. Балалайка замерзла". І додав кумедний відеоролик з комп'ютерної відеоігри, де персонаж, яким керує людина б'є іншого балалайкою до крові.

Нагадаємо, Панін назвав "любов" удвох збоченням і зізнався про нові подвиги: "З чл*ном в роті?"

Як повідомляв "Знай.ua", Панін проміняв дівчину на собаку, жарт вже перестає бути смішний: "Сніданок з коханою"

Знай.ua писав, лось допоміг: Панін подякував Гордону за іспанську прописку. Російський актор Олексій Панін під час інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону відмовився від своїх ранніх висловлювань щодо Криму і заявив, що не підтримує політику Путіна.