Після новини про те, що відома голлівудська актриса і дружина британського принца Гаррі Меган Маркл знову вагітна, ними було написано лист королеві, в якому вони остаточно відмовилися повертатися в Лондон і працювати членами королівської сім'ї.

Вони підтвердили Її Величності своє бажання не повертатися в якості робочих членів королівської сім'ї в листі.

У ньому також говориться: "Після розмов з герцогом королева написала, що підтверджує, що, відійшовши від роботи королівської сім'ї, неможливо продовжувати виконувати обов'язки і обов'язки, пов'язані з життям державної служби. Почесні військові звання і королівське заступництво герцога і герцогині, таким чином, будуть повернуті Її Величності перед перерозподілом між діючими членами королівської сім'ї. Хоча всі засмучені своїм рішенням, герцог і герцогиня залишаються дуже улюбленими членами сім'ї".

Представники королівської сім'ї повідомляють, що Арчі, який є спільною дитиною королівської пари, стане старшим братом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, вагітність Меган Маркл: як виглядала дружина принца Гаррі, коли чекала першу дитину

Як повідомляв "Знай.ua", сестра Меган Маркл "злила" всі грішки дружини принца Гаррі: "Правда більш дивна, ніж вигадки"

Знай.ua писав, Британський палац викреслив ім'я Меган Маркл з сертифіката про народження її сина. Британські та світові ЗМІ обговорюють досить дивний інцидент: зі свідоцтва про народження Арчі, сина принца Гаррі і Меган Маркл було прибрано ім'я матері.