Представниця вищих аристократичних кіл Великобританії, племінниця принцеси Діани леді Кітті Спенсер стала амбассадором культового Dolce & Gabbana.

Знаменитий італійський будинок моди Dolce & Gabbana представив свого нового амбасадора - 30-річну британську модель Кітті Спенсер, яка є рідною племінницею принцеси Діани. Вона співпрацює з італійським брендом протягом чотирьох років, знімаючись в кампаніях і беручи участь в шоу.

Кітті Спенсер та Доменіко Дольче, фото Instagram
Кітті Спенсер та Доменіко Дольче, фото Instagram

Відомо, що довгий час визначальним елементом розкішних колекцій італійського будинку моди було захоплення Dolce & Gabbana британською королівською родиною та аристократією. Тому в тому, що знаменитий бренд вибрав племінницю принцеси Діани для ролі амбасадора, немає нічого дивного.

Кітті Спенсер, фото Getty Images
Кітті Спенсер, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кітті Спенсер повідомила на своїй сторінці в Instagram, що надзвичайно горда представляти знаменитий бренд. Вона опублікувала кілька фото, і подякувала дизайнером за надану честь та висловила надію на те, що Дольче і Габбана будуть пишається нею.

“Для мене велика честь стати амбассадором Dolce & Gabbana. Доменіко і Стефано звеличують найважливіше в цьому житті: сім’ю, радість, красу, колір, любов. Працюючи з ними, завжди отримуєш новий досвід, можливість краще дізнатися італійську культуру, мистецтво, ремесло, стиль життя. Одягаючи створений ними одяг, я відчуваю їх пристрасть як дизайнерів і в той же час відчуваю себе кращою версією себе”, – написалаледі Спенсер.

Кітті Спенсер, фото Instagram
Кітті Спенсер, фото Instagram

Кітті Спенсер, фото Instagram
Кітті Спенсер, фото Instagram

Сама Кітті є давньою прихильницею Dolce & Gabbana. З 2017 року вона почала співпрацю з культовим італійським брендом, вперше з’явившись на подіумі. Надалі вона брала участь в численних рекламних кампаніях бренду.

фото Getty Images, фото Instagram
Кітті Спенсер, фото Getty Images