Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук відповіла на запитання про вибір між коханим ловеласом і богатим нелюбом.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), продовжує серію відео під загальною назвою: "Поставте мені запитання", в яких у своєму стилі відповідає на все, про що її запитають.

Але тепер Анастасія відкрила новий влог на youtube, де вона відповідає на запитання у більш розгорнутій формі.

Цього разу блогерка відповідала на запитання: "Кого вибрати: багатого і який мене любить, чи жебрака, але б*ядуна, якого люблю я".

"У мене інше питання, а що більше нікого нема, лише ці два. Що більше взагалі нікого не залишилось - всі х*ї повимирали нах*й?" - почала з "наступу" Анастасія.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Покрищук у своїй манері пояснила, що у випадку, якщо дівчина залишиться з багатим нелюбом, то сексуальне життя перетвориться на жах.

А у випадку, якщо дівчина все ж вирішить будь-що залишитись з тим, кого сама любить, а він має купу інших коханок, то буде в кінцевому результаті страждати.

"Будеш страждати й мучитись: "я його люблю, а він мене не любить, але коли по**емось, то мені так подобається". Заспокійся, бл*дь - два пальці вставила і заспокоїлась! Треба мати самоповагу", - каже Анастасія.

Нагадаємо, Покрищук відповіла чоловікам на звинувачення в меркантильності

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук вразила фанатів незвичайним знімком

Також Знай.ua писав, Покрищук похвалилась своїми "тітульками"