Воїни, які пройшли крізь трагічні події шестирічної давнини, навчили молодих бійців рятувати життя товаришів, як це свого часу робили самі на полі бою.

У ці дні в Україні відзначають шості роковини драматичних подій зими 2015 року — завершення оборони Донецького аеропорту та битви під Дебальцевим. Їх результатом стало укладення других Мінських угод та перехід війни в позиційну фазу, яка триває досі.

До шостої річниці подій поблизу Дебальцевого, військовослужбовці однієї з бригад, що виконує завдання в районі проведення ООС провели практичні заняття з евакуації поранених.

Воїни, які пройшли трагічні події шестирічної давнини, показали та навчили молодих бійців, як діяти в бойових обставинах та рятувати поранених побратимів з поля бою.

"Сьогодні, знаходячись тут, в районі проведення операції Об’єднаних сил, ми вчимо наших бійців рятувати життя товаришів, як це свого часу робили ми на полі бою. І нехай ворог знає - ми не забули, не зламалися, і готові дати гідну відсіч", - говорить один із учасників боїв під Дебальцевим.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, українські герої залишили Дебальцеве 6 років тому: боронили до останнього з вірою в серцях.

Як повідомляв портал Знай.ua, після від'їзду Зеленського на Донбасі підірвався воїн ЗСУ.

Також Знай.ua писав, Зеленський "привітав" з 200-м днем перемир'я на Донбасі