На сторінці президента України Володимира Зеленського в Telegram з'явилася публікація з відео з робочої поїздки з Донбасу, де він був присутній з послами країн G7.

Він заявив, що необхідно постійно їздити "на нуль", щоб розуміти силу нашої армії.

"Ми повинні постійно їздити "на нуль". І самі-щоб розуміти, що наша армія сильна – як психологічно, так і за рівнем забезпечення. І разом з іноземними гостями-щоб вони переконалися, що режим припинення вогню потрібен тільки Україні, але не сепаратистам", — заявив він у публікації.

У відео Володимир Зеленський заявив про пройдений 200-й день режиму припинення вогню на Донбасі. Однак, виходячи з щоденних зведень, російські окупанти і не думають припиняти обстрілювати позиції українських захисників.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"Сьогодні рівно 200 днів з дня оголошення режиму припинення вогню. І нам не просто його дотримуватися, і ми не просто сьогодні тут. Саме це дає можливості розуміти, що армія знаходиться в нормальному стані", — заявив він у відео.

Ще вчора стало відомо, що під час поїздки президент ознайомився з оперативною ситуацією на фронті і побачив реальний стан справ. До цього Володимир Зеленський був на Донбасі близько 20 разів.

Нагадаємо, Зеленський побував на передовій в зоні ООС і отримав нагороду від морпіхів

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський здивував вчинком на передовій: "Важливо"

Знай.ua писав, Зеленський зробив серйозну заяву після візиту на передову в зону ООС