Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть незважаючи на звинувачення в піарі, Микита і Даша Квіткова вже зіграли весілля і чекають на первістка.

Нещодавно 22-річна дружина радіоведучого поділилася з багатотисячною аудиторією знімком з пікантної фотосесії, на якому вона позує в чорній нижній білизні. Квіткова прикриває вагітний животик плащем.

"Зараз не зрозумійте мене неправильно, але... З кожним днем мене накриває неймовірне почуття. Така божевільна легкість, коли посмішка не сходить з твого обличчя, натхнення ллється через край, заряд сил і відчуття, ніби я ніколи ще не була настільки щаслива. У мене приголомшливий чоловік, про якого можна лише мріяти. Життя, яке я собі кожен день уявляю. І син. У нас буде син 🙏 Наш богатир, який росте по хвилинах і дає нам знаки, що він нас чує і теж чекає зустрічі 🤍", - зворушливо написала Даша.

Даша Квіткова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Микита Добринін показав інтим з вагітною Дариною Квітковою: "Близькість буде не відразу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Квіткова розкрила стать майбутньої дитини, ексхолостяк Добринін без тями від щастя.

Також портал Знай.uа писав, що Микита Добринін показав, як балує вагітну Дашу Квіткову: "Проводимо найкращі дні".