Скандально відома зрадниця України, колишня "прокурорша" Криму і депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська вирішила вставити і свої п'ять копійок в тему Дня Героїв Небесної Сотні.

Поклонська вирішила виїхати на темі "любові до України та її традицій", і знову почала томну розмову про нібито процвітаючий націоналізм.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Пропоную депутатам Верховної Ради України до заяви про визнання "Революції Гідності" одним з ключових моментів українського державотворення долучити матеріали кримінального провадження за фактом державного перевороту, збройного захоплення влади, масових заворушень, що спричинили загибель сотні людей.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Я, як співробітник Генеральної прокуратури України того часу, вважаю, що без цих матеріалів буде допущено викривлення історичного факту. Мені цікаво, куди депутати сховали продажність, зраду, націоналізм даної події? Чи вони думають, що всі "виїдуть" на простих людях, які щиро вірили у вищі цілі Майдану?

Я народилася, виросла і прожила в Україні більшу частину життя і не відділяю себе від українського народу, тому прекрасно знаю її національні традиції. Я люблю українські степи, білі українські хати, вишиті українські рушники, українські сади, українські пісні, український гумор, широту і доброту українського національного характеру. Все це дуже цінно і ідентифікує український народ.

На жаль, на сьогоднішній день, після подій 2014 року, політики в Україні займаються національним "набуванням", жадібністю і людиноненависництвом, підтримкою і безсиллям перед націоналізмом ... Я переконана, що, перемігши націоналізм, Україна набуде навіть більшої сили і краси, яку мала раніше, і щиро їй цього бажаю.", - пише Наталія Поклонська.

Наталія Поклонська / скріншот з відео
Наталія Поклонська / скріншот з відео

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно Наталія Поклонська заявила, що вважає правильною необхідність врегулювання російсько-українського конфлікту шляхом переговорів і пошуку компромісів. Колишня кримська прокурарка проявила прихильність до пропозиції першого Президента України Леоніда Кравчука.

Раніше повідомляли, Поклонська простягнула руки до українського бізнесу в окупованому Криму: "життя вдалося...".

Як повідомляв Знай.uа, Поклонська розлютилася через образи ПАРЄ: "Безкультур'я і хамство".

Знай.uа писав, "прокурорша" Поклонська зацікавилася пропозицією Кравчука щодо Криму: "Як варіант".