З моменту участі Італійки Ніколь Ронкі в на проекті "МастерШеф. Діти" пройшов вже не один рік. Їй тоді було 12 років і зараз вона заявляє, що чотирирічний контракт добігає кінця, тому вона може розповісти правду.

Вона виклала кілька відео в TikTok, де заявила про те, що пішла з проекту "за сценарієм", а не через якість страви.

"Я приношу Ектору в 11 серії своє цілком адекватне блюдо. Судді, які обсирали мене весь випуск, адже за сценарієм моя черга вибувати. Я розуміє до чого все йде сподіваюся на диво. Мене виганяють тому, що Вигін ніяк не залежить від якості страви", — зазначила Ніколь.

@nicole_ronci

4 года прошло,контракт больше не действует,поэтому могу выкладывать,что хочу😂

♬ оригинальный звук - свят свят свят

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Згодом їй довелося записати ще одне, роз'яснювальне відео, в якому вона розповіла про те, що мала на увазі під словом "сценарій".

"Отже, хлопців, останнє моє відео викликало дикий інтерес, багато хто сказав, що я зламала їм дитинство. Тепер роз'яснюю, що я мала на увазі під словом "сценарій". Ні, спочатку ми не знали, хто йде або Хто переможе. Всі наші емоції, всі наші слова, всі наші дії, всі наші вчинки - це було виключно наше рішення. Нас ніхто не просив нічого робити спеціально. Але при цьому звертаю вашу увагу, що в кожному сезоні є позитивні і негативні герої. У кожному сезоні набираються люди зі схожим психотипом. Якщо придивитися до дорослих сезонів, дитячим і підлітковим, в кожному сезоні можна провести паралель і знайти людей, схожих між собою характером. Менш цікаві люди, менш яскраві виходили раніше. Більш яскраві залишалися на довше. У 95% випадках якість страви не впливало на те, залишишся ти в проекті потім чи ні. Впливала яскравість і харизма, про що наш дитячий мозок не здогадувався", — додала юна ексучасниця "МастерШеф".

@nicole_ronci

Надеюсь,все доходчиво объяснила)Если,остались вопросы,то можете написать в комментах и я отвечу)❤️#мастершефдети

♬ оригинальный звук - ÑR

Нагадаємо, "МастерШеф. Професіонали-3": як виглядає нова двадцятка кращих кулінарів України

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" поділився неймовірним десертом з ялини: навіть у ресторанах не замовиш

Знай.ua писав, молода закарпатка на "Майстер Шеф" заткнула за пояс найкрутіших кухарів Україна - це перемога