Дуже простий і швидкий спосіб приготування биточків з курячого філе.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПропонуємо вам новий варіант приготування улюблених відбивних.
Інгредієнти
Куряче філе - 700 г
Яйце - 4 штук
Українці зможуть перевірити "біографію" авто до покупки: кількість ДТП, колір і рік випуску
Лорак показала поповнення у родині, двомісячному малюку вже обрали ім'я
Аліна Гросу жорстко відповіла на нападки Олі Полякової: "Нехай заздрить мовчки"
Головне за ніч: Мірзоян показав нову жінку, Дан Балан влаштував Кароль скандал, на Укрпошті відмовилися від рідної мови і кицька Лободи
Майонез - 3 ст. л.
Сметана - 3 ст. л.
Сіль - до смаку
Мука - 4 ст. л.
Цибулина -1 шт
Приготування
Куряче філе нарізати на шматки і відбити. Посолити, поперчити і відкласти.
Робимо кляр. На середній терці натерти велику цибулину (можна подрібнити в блендері). Додати яйця, майонез, сметану, сіль і перець. Поступово додати борошно. Все перемішати до однорідного стану.
Вмочуємо м'ясо в кляр і обсмажуємо на олії під кришкою. Викладаємо на блюдо, прикрашаємо за бажанням.
Нагадаємо, що робити з бананами, які починають чорніти
Як повідомляв портал Знай.ua, королівські кухарі розкрили секрети меню монаршої родини.
Також Знай.ua писав, закуска" Тюльпани з яйця" - оригінальна страва до 8 березня