Сьогодні ми з вами розберемо цікавий рецепт, який підійде тим, у кого залежалися банани. Адже їх можна не викидати і використовувати для випічки, приготувавши м'який, ніжний і смачний повітряний кекс.

Для цього з інгредієнтів нам знадобиться 130 грам коричневого цукру, 70 грам білого цукру, також 80 гр. вершкового масла, одне яйце і 2-3 банана. Крім цього, 60 мілілітрів кефіру або молока, 160 грам борошна, 1/4 ч.л. соди і подрібнені горіхи.

Приготування починається з вершкового масла, яке необхідно розм'якшити і збити міксером, після чого додати до нього суміш з двох видів цукру і знову збити. Далі потрібно додати яйце і збити масу, банани подрібнити до пюреобразного стану і масу додати до тесту.

Потім слід взяти соду, просіяне борошно і додати туди ж, все добре перемішати. Влити молоко і посипати суміш горіхами, після чого знову все потрібно збити. Отримане тісто необхідно викласти у форму і запікати в розігрітій до 180° духовці.

Популярні новини зараз

Тендітна Тоня Матвієнко сховалася за широкою спиною Арсена Мірзояна - про таке мріє кожна жінка

Еллерту з "Холостячки" поставили діагноз по фото з Мішиною: "Треба лікувати"

Вагітна дружина Віктора Павліка розкрила стать дитини: "Плакала півгодини"

За відмову вакцинуватися - штраф: юристи назвали українцям головні ризики

Показати ще

Готовність можна визначити зубочисткою. Кекс повинен бути сухим.⠀
Смачного.

Нагадаємо, рецепт від досвідченої свекрухи: ці млинці на Масляну повинна вміти готувати кожна невістка

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко заморочився над індійськими хлібцями наан: "Зараз навчу вас"

Знай.ua писав, гречка по-польськи: незвичайний спосіб приготування корисної крупи. Гречка неймовірно корисна, адже вона лідер серед круп за харчовою цінністю та вмістом білка. У той же час гречка по-польськи - це спосіб зробити корисний продукт незвичайним, ситним і дуже смачним.