Жінкам розповіли, якою має бути ідеальна партнерка, яку поважатиме мало не кожен чоловік.

Детальніше про це пише Telegram-канал "Афродизіак".

Складно не погодитися, що на сьогоднішній день у дівчат немає обмежень в поведінці і зовнішньому вигляді. Це є одним з головних факторів щасливої жінки і її любові до себе. Однак, є кілька якостей, які оцінить будь-який чоловік, побачивши їх у своїй партнерці.

  1. Терплячість. Найчастіше чоловіки приховують свою емоційність, щоб не втратити мужність в очах оточуючих. Однак, якщо дівчина відчуває в своєму партнері те, що він старанно ховає, у нього з'являється шанс розкритися. Не варто поспішати-чоловік сам розповість про свої почуття, коли захоче.
  2. Упевненість у собі. Кожна хоч раз нарікала себе за зайві кілограми або поганий зовнішній вигляд. Але, чоловік вибрав вас з усіма вашими недоліками, тому кращим афродизіаком стане ваша впевненість в собі. Найгірше, що може зробити дівчина – в його присутності обговорювати особисті недоліки і скаржитися на поганий зовнішній вигляд. Таким чином можна зруйнувати образ партнерки, яка любить своє тіло, і позбавити його можливості захоплюватися вами.
  3. Оптимізм. Йому нерідко доведеться зіткнутися з важкими рішеннями і все, що чоловікові потрібно – почути слова підтримки від коханої жінки. Якщо ви сумніваєтеся, краще відкласти розмову на деякий час. Таким чином він зможе краще обміркувати ідею і погодитися із зауваженнями.

    Любов / фото: Pixabay
    Любов / фото: Pixabay

  4. Не зациклюватися на минулому. Звичайно ж, ваш партнер завжди готовий вас вислухати і надати підтримку, однак це не означає, що можна нескінченно скаржитися на невдалі відносини з колишнім. Так ви можете загрузнути в минулому і позбавити відносин повітря: чоловікам починає здаватися, що вони зайві в цих відносинах.
  5. Зберігати секрети. Чимало важливо зберігати секрети свого чоловіка від оточуючих, проте ще важливіше не використовувати його таємниці проти нього самого. Якщо ви в ході сварки згадаєте якийсь його секрет, то це може бути сигнал про те, що його довірою маніпулюють.
  6. Вміння слухати. Жінки набагато емоційніше чоловіків і їм простіше висловлювати свої емоції. У них же все навпаки-зважиться на хвилюючу розмову досить складно, а якщо партнерка ще починає перебивати і виносить "вердикт" до закінчення розмови, то це замикає чоловіків в собі.
  7. Відкритість і чесність. Чоловіки не вміють читати думки своєї коханої і не розуміють, чого від них хочуть в даний момент. Жінкам варто прямо і ясно викладати свої думки і бажання, щоб в майбутньому уникнути непорозумінь і сварок.
  8. Не очікувати досконалості. Чоловіки цінують в жінках почуття гумору і поблажливість, з якими вони ставляться до їх недоліків. При виборі коханого партнерка повинна прийняти всі грані його особистості.

Нагадаємо, що прольга Фреймут порадила українкам, як правильно вибирати чоловіка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, лейтенант отримала диплом з пропозицією руки і серця від прикордонника: "Без вагань".

Також Знай.иа писав, що "Холостячка" Нікітюк показала, що їй заважає побудувати сім'ю.