У мережі “ТікТок” продовжує набувати популярності відео, в якому показали як виросли знамениті “татусеві доньки”.

Серіал “Татусеві доньки” - був одним із серіальних хітів свого часу. Про перипетії родини Васнєцових обговорювали охоче у великій кількості домівок: прості життєві ситуації, дотепний гумор, кожен герой - особливий. Тому не дивно, що матеріали про “доньок” продовжують бути популярними у соціальних мережах.

@helenlexx

Пуговка такая взрослая уже :’) #тогдасейчас #тогдаисейчас #папиныдочки #стссериал #стс #стссериалы

♬ The Strumbellas - Spirits - Alikhan

Найстаршою “донькою” є Мирослава Карпович. Жінка продовжила зніматися в кіно, проте досі не зіграла ролі, яка би принесла їй стільки ж любові глядачів як роль Маші. Особисте життя жінки - тема більш цікава аніж її кар’єра: жінка живе з Павлом Прилучним. Їхній роман розпочався після того, як його дружина, Агата Муценієце, на всю країну зізналася, що він завдає їй сімейного насилля. Потім жінка забрала ці слова назад, ніяких пояснень від чоловіка не було.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Мирослава Карпович/Маша Васнецова
Мирослава Карпович/Маша Васнецова

Наступною за віком “донькою” була Анастасія Сіваєва. Вона грала Дашу, дівчинку-гота, яка потім перша серед усіх дівчат одружується і народжує. Жінка продовжила акторську кар’єру.

Третя “донька” - Єлизавета Арзамасова, вона грала роль найрозумнішої з сестер Галини Сергіївни. Дівчина продовжує грати в кіно, співати, а також почала займатися балетом на льоду. Нещодавно акторка одружилася з Іллею Авербухом - фігуристом й тренером, набагато старшим за неї.

Єлизавета Арзамасова/Галина Сергіївна
Єлизавета Арзамасова/Галина Сергіївна

Футболом захоплювалася четверта дівчинка - Женя, її зіграла Даша Мельникова. Дівчина продовжує будувати акторську кар’єру. Крім того, вона одружилася і виховує дитину.

Дар'я Мельникова/Женя Васнецова
Дар'я Мельникова/Женя Васнецова

Найменша з сестер - Пуговка - в реальному житті змінилася найбільше. Її грала Катерина Старшова. Дівчина закінчила школу, відкинула думки про акторство і зосередилася на фігурному катанні.

Катерина Старшова/Пуговка
Катерина Старшова/Пуговка

Нагадаємо, що зірка "Мажора" Прилучний кинув дружину з дітьми заради "татової дочки" Карпович.

Як повідомляв портал Знай.uа, у любовну обойму Павла Прилучного додалася ще й зірка "універу".

Також Знай.uа писав, що Павло Прилучний переїхав в новий будинок з "татової донькою": позбавляється від старого особняка і спогадів.