Часто прекрасна половина людства з бурхливими емоціями ставиться до великої різниці у віці з чоловіком. Багато хто навіть різницю в 10-15 років сприймає, як табу. Багато жінок намагаються знайти собі чоловіків серед ровесників.

А є і такі дівчата, яким все одно на громадську думку і різниця у віці з чоловіком їх не лякає, якщо цей чоловік найулюбленіший. Однією з таких сміливих дівчат є Олена, дівчина з амурського села.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню порталу "Allok.Site".

Будинок Олени Левошко, фото: ampravda
Будинок Олени Левошко, фото: ampravda

Зараз Олені Левошко всього 30 років, а її чоловікові цілих 74 роки, але незважаючи на різницю в 44 роки, подружжя разом вже 8 років і у них троє спільних чарівних діток. І у Олени і у її чоловіка Володимира важкі долі — чоловік і дівчина жили по сусідству, але до деякого часу не звертали один на одного уваги.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олена, отримавши в селі всього 2 класи освіти, рано вийшла заміж — як їй здавалося, за хорошу людину. На жаль, її чоловік виявився тираном - він багато пив і не раз піднімав руку на дівчину. Але Олена терпіла - адже в таких маленьких селах досі розлучення вважається великою ганьбою, навіть якщо твій чоловік п'яниця.

Одного разу Олена не витримала і просто посеред ночі втекла від молодого чоловіка-тирана до своїх батьків, в надії, що ті приймуть її і врятують. Але на дівчину чекала ще одна зрада - батько не пустив її навіть на поріг і наказав повертатися до чоловіка.

Олену не підтримала ані мати, ані брат з сестрою бідної дівчини. До речі кажучи, батьки Олени теж все життя зловживають алкоголем, про що дівчина журиться все життя, і, можливо ще з цієї причини на проблеми доньки їм було все одно.

Від горя Олена не знала що робити і вирішила постукати до своїх сусідів, якими і були Володимир зі своєю дружиною Ларисою, щоб просто виплакатися їм. А дружина Володимира візьми, та й запропонувала, пошкодувавши бідну дівчину, якій нікуди йти при живих батьках, жити з ними, з сусідами. І Олена залишилася.

Кілька років дівчина жила з сусідами, як сім'я, та й дружина Володимира, тітка Лариса, ставилася до неї, як до доньки. Але здоров'я літньої жінки незабаром стало погіршуватися.

Олена доглядала за нею, а перед відходом Лариса попросила Олену не залишати Володимира і наглядати за ним. Володимир думав, що після відходу Лариси Олена його покине. Але Олена залишилася - аж надто вона сама прив'язалася до цих людей, що стали для неї рідними.

У підсумку якось так вийшло, що літній чоловік і молода дівчина зрозуміли, що кохають один одного і кожен, незважаючи на величезну різницю у віці, іншого життя вже не представляє. Олена і Володимир одружилися. На даний момент вони вже 8 років разом, у них троє дітей.

Сама Олена називає свого чоловіка тільки Володею, ніби він її ровесник. І Олена і Вова бояться тільки одного - відходу самого Володимира, адже здоров'я у чоловіка в останні роки стало погіршуватися, все-таки 74 роки дають про себе знати.

Раніше повідомляли, історія маленької мусульманки і чоловіка-тирана приголомшила світ.

Як повідомляв Знай.uа, як правильно звертатися до заступниці всіх жінок святої Варвари: ці молитви творять чудеса.

Знай.uа писав, рік пандемії і розлучень: 10 зіркових пар, союз яких розірвав ненависний 2020.