20-річна російська блогер і співачка Дарина зотєєва, більш відома як Інстасамка або Instasamka часто радує своїх шанувальників на просторах соціальної мережі Instagram, що є головним каналом для спілкування зі своєю аудиторією для дівчини.

А зараз з'явилася інформація про те, що біля її офісу в столиці Російської Федерації - Москві - дівчину облили зеленкою. Вона сама про це повідомила в Instagram.

Відомо, що зовсім недавно у 20-річної знаменитості зотєєвої стався серйозний конфлікт з візажистами, які нібито запізнилися до неї на призначену зустріч додому. Згодом вона зважилася викинути їх речі на сходовий майданчик і розбити косметику.

Це спровокувало безліч всіляких образ на її адресу в соціальних мережах, а виконавиця Клава Кока навіть відмовилася співпрацювати з молодою блогеркою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це зробили ті самі візажисти 😂", "ХААХАХАХАХ хайп вдався, ефектно", "Вийшла на вулицю із запізненням", "Нех*й було спізнюватися", "П*здаболка", "Шрек 2021", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, одіозна блогерка Інстасамка ніяк не перестане бути "шл**ою": "Чому мені знову…"

Як повідомляв "Знай.ua", скандальна блогерка Інстасамка вивернула відходи на кур'єра: "Заблокувавши..."

Знай.ua писав, слідом за кумиром: двійник скандальної Шуригіної облондинилась, схожість приголомшила публіку.