Син відомої співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко публічно дорікнув мамі в тому, що до неї ніколи не можна додзвонитися. Відповідний скріншот він опублікував в Stories Instagram.

"Коли дзвониш, але ти зайнята", — написав Руслан Євдокименко.

При цьому цікава деталь - в телефоні у сина Ротару записана зовсім не як мама, а вона фігурує під ім'ям "Соня". При цьому у артистки є внучка з таким же ім'ям, якій 19 років.

Євдокименко таким жестом поскаржився, що через постійну зайнятість і гастрольну діяльність Софії Ротару складно знайти час на розмови з найближчими людьми.

Коли сам Євдокименко дзвонить Софії Михайлівні, її телефон практично завжди зайнятий. Про це чоловік поскаржився на сторінках свого аккаунта в соціальній мережі Instagram, на підтвердження приклавши скріншот.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сам Руслан Євдокименко надзвичайно пишається своєю зірковою мамою, він дуже тепло до неї ставиться і не упускає випадку побути поруч з рідною людиною.

Раніше ми повідомляли, Софія Ротару похвалилася сестрою-красунею-ось, над ким час не має влади.

Як повідомляв "Знай.uа", розповніла Ротару закрутилася в білому Танці з російським олігархом.

Також "Знай.uа" писав, що Ротару танцює на корпоративі російського олігарха, поки українці гинуть від куль путінських окупантів.