19-річна внучка української артистки Софії Ротару Софія Євдокименко вразила фанатів черговим професійним знімком.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Незважаючи на зоряну кар'єру бабусі в ролі співачки, Соня Євдокименко вирішила залишити вокальний талант і зайнятися тим, до чого лежить душа. Дівчина з дитинства захоплювалася модою і показами світових дизайнерів, що і стало її натхненням для кар'єри. Зараз Софія проживає в Нью-Йорку, США, де навчається і активно просувається в моделінгу.

Євдокименко не соромиться хвалитися перед фанатами своїми модельними успіхами, публікуючи постійно професійні знімки. На цей раз внучка Ротару показала світлий знімок з Манхеттена: вона постала перед камерою в чорному топі на вузьких бретелях, джинсах скіні і високих трендових черевиках на шнурівці.

З макіяжем і зачіскою зірка вирішила не морочитися, залишивши волосся розпущеним, а обличчя натуральним.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фанати прийшли в захват від нового знімка Євдокименко, залишивши безліч компліментів в коментарях під публікацією:

Нагадаємо, що внучка Софії Ротару показала точену фігуру і кубики преса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Софія Євдокименко раптово постаріла. Стиль Софії на новому фото нагадував моду минулого століття, що також позначилося на її віці.

Також Знай.uа писав, що внучка Ротару спантеличила шанувальників похмурістю: "у тіні". Соня Євдокименко опублікувала загадкове фото.