В ООС розповіли дивовижну історію про 50-річного захисника України родом з Донецька.

Детальніше про це пресслужба написала в Facebook.

Валерій Валерійович раніше працював у правоохоронних органах, проте вже більше трьох років захищає рідну Україну на Донбасі. Військовослужбовець є уродженцем Донецька, де зараз у нього залишилася старенька мати. Валерій розповів, що з 2014 року він намагався потрапити в армію на службу, проте у військкоматі лише записували його дані і на цьому все закінчувалося.

50-річний захисник заявив, що його квартира знаходиться неподалік від Донецького аеропорту, і коли в травні 2014 там почалися бої, він і його патріотичні товариші очікували, коли українські війська увійдуть в місто і "викинуть ту всю нечисть". Валерій з друзями були готові підтримати українців, однак, у нього не вийшло.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Тоді він зібрав речі, взяв сім'ю і на автомобілі відправився в Маріуполь. Там він придбав житло і відразу ж влаштувався на роботу.

"І знову рушив до військкомату. Не зразу, але згодом його все ж таки призвали на службу і направили до однієї з механізованих бригад", - зазначено в повідомленні.

На сьогоднішній день Валерій зі своїми товаришами по службі утримує позиції в Луганській області і мріє колись повернуться в рідний Донецьк. Він розуміє, що це станеться, проте не скоро.

" Але саме так і буде – ми увійдемо у Донецьк, вірю в це, і хочу бути серед тих, хто перший ступить на землю рідного міста", - каже Валерій Валерійович.

Нагадаємо, що путінські окупанти обстріляли мирні будинки на Донбасі: воїни ЗСУ відповідають без коливань

Як повідомляв портал Знай.uа, дівчинка виконала гімн України і показала, як жителі Краматорська вірні батьківщині.

Також Знай.uа писав, що президент Зеленський і перша леді вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні.