Тетяна Брик похизувалася ідеальною фігурою під час роздавання рекомендацій по харчуванню.

Переможниця останнього сезону “Топ-моделі по-українськи” дуже систематично і доволі відверто веде свої соціальні мережі. В одному із своїх останніх постів у “Інстаграмі” дівчина поєднала відразу два табу: опублікувала фото ню і описала принципи свого харчування.

Світлина надзвичайно відверта і водночас ніжна. Схоже її було зроблено у ванній кімнаті. Модель позує абсолютно оголеною, щоб залишитися в межах пристойності Брик тримає рушника так, щоб прикрити геніталії. Груди дівчина приховала руками. Головний фокус цієї світлини на крутому вигині її талії, у впадинках на животі і гострих ключицях.

Брик розповіла, що раніше вона багато експериментувала з різноманітними дієтами і обмеженнями. Дівчина протягом тривалого часу рахувала калорії, проте нині може на око визначити калорійність їжі. Тому нині в її харчуванні головне усвідомлений контроль. Брик навіть конкретизувала свій щоденний раціон: “Останній прийом їжі у мене в 4-5 годин. Перший в 5:45-6: 00 ранку. Я не любитель борошняного, але запросто можу з'їсти круасан. Практично не вживаю молочку (ну дуууже рідко коли хочеться сирників або сир), їм мало м'яса (просто не хочеться) у мене переважає риба і морепродукти).

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На вечерю я можу з'їсти хурму або гранат. Загалом щось легке, хоча фрукти не рекомендують після 3-ї дня. На обід найчастіше гречка з рибою, спринг-рол або подібне. Насправді, зараз в моєму раціоні переважають овочі”. У коментарях люди здивувалися щодо настільки ранньої вечері, проте модель відповіла, що вона намагається лягати спати о 9 вечора.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик розповіла про дике захоплення: "Виключно задом".

Також портал Знай.uа писав, що Алла Костромічова без брів потрапила на "Оскар" з учасницями "СТМПУ": "Агресивно не розумію".