Амбітна молода модель і переможниця реаліті-шоу на Новому каналі "Супер Топ-модель по-українськи" Таня Брик часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram результатами красивих фотосесій і моментами з особистого життя.

Тим часом на офіційній сторінці "Супер Топ-модель по-українськи" у соцмережі розмістили досить відверту фотографію, на якій Таня Брик позує абсолютно оголеною. Варто зазначити, що голе тіло манекенниці прикрашає лише довге кольє з дорогоцінними каменями.

"Таняяяя 😻 Як це неймовірно 🤤", - йдеться в підписі до знімку.

До речі, не всім підписникам сподобалася оголена зйомка за участю переможниці реаліті-шоу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"А мені не дуже подобається це фото... якось створюється враження дуже довгого тулуба", "Добре, молодець", "Красуня", "Зазвичай тільки супертопмоделі світового рівня оголюють тіло і то за шалені гонорари. А тут зйомка ню незрозуміло для чого", "Нахр*на", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик розповіла про дике захоплення: "Виключно задом".

Як повідомляв портал Знай.uа, топ-модель з Суперсезону Таня Брик проміняла тренажерку на пілон: "Утомлена".

Також портал Знай.uа писав, що Алла Костромічова без брів потрапила на "Оскар" з учасницями "СТМПУ": "Агресивно не розумію".