Хеллоуїн вже давно позаду, але Аллі Костромічовій і Тані Брик з ВТМПУ до цього немає ніякого діла. Адже якщо "темна сторона" проситься назовні, і хочеться побути нечистю, то дати для цього не важливі.

В Instagram Алли з'явилася фото, де вони з Танею одягнені в страшні костюми. І якщо Костромічову ще можна дізнатися, то Брик загримована до невпізнання.

Аллу Костромічову в червоному капелюсі можна прийняти за ковбойку з пекла. Таня Брик в латексі і з обличчям, повністю покритим білою фарбою і в білих лінзах з макіяжем в стилі "живих мерців" нагадує персонажа з фільму жахів. Словом, дівчата розважалися, як могли.

"А Ви знайомі зі своєю темною стороною? Признавайтесь, що там?"—- написала Костромічова під фотографією. Фолловери захоплювалися і жахалися.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Шикарно", "Дуже крутааа", "Нереально", "ефір сьогодні був на одному диханні, дякую, Алла", " краса — страшна сила! Дуже страшна!",- писали шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, супермодель Костромічова пустила українців у своє ліжко: гола і без макіяжу.

Як повідомляв " Знай.ua", Костромічова прикрила груди однією лише рукою, показуючи майстерність язичком: "Мамка повернулася"

Знай.ua писав, супермодель Алла Костромічова показала, як стати найбажанішою жінкою