Аліна Гросу відреагувала на висловлювання Олі Полякової на шоу “Маска”, у якому старша співачка насмішливо відгукнулася про головний хіт часів початку кар'єри молодшої, але не менш досвідченої колеги.

Аліна Гросу - українська співачка, яка розпочала свою кар’єру у дитячому садочку. Ще не пішовши в школу, дівчина записувала хіти. Один із них - “Бджілка”, де дівчина бігала і наспівувала “жужужу маленька бджілка”.

"Бджілка" Аліна Гросу, кадр з відео
"Бджілка" Аліна Гросу, кадр з відео

Саме щодо цієї пісні пожартувала Оля Полякова, українська співачка і телеведуча, яка нині грає в детектива у шоу “Маска”. За правилами шоу, вона разом з іншими детективами мусить вгадувати імена зірок, які співають під масками. Минулого разу Полякова потрапила у неприємну ситуацію, коли назвала Тіну Кароль - плакальницею, цього ж разу вона була настільки захоплена черговою маскою і демаскуванням її, що кричала немов несамовита лисиця, що під маскою - Аліна Гросу. Потім Полякова почала співати її “Бджілку”, проте сплутала її з піснею Вінні-Пуха з однойменного радянського мультика.

На відміну від Тіни Кароль, яка тримала інтригу і підвищувала градус скандальности, Аліна Гросу відреагувала блискавично: вона записала кумедне відео, на якому в неї вушка і носик ведмедя. Обличчя Аліни з’являється впереміж з відеонарізкою співу і гомеричного хохоту Полякової.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Підписники Гросу молоду ветеранку естради підтримали і висловили свою критику Полякової.

"Це щось сумне і страшенне!!! Аліна навіть не заморачуйся, нехай ця вискочка завідує молча , їй до тебе далеко", - пише у типовому відгуку одна з користувачок соцмережі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Нагадаємо, Аліна Гросу знайшла щастя після розлучення: як її балує Роман Полянський.

Як повідомляв портал Знай.uа, більше не "Холостячка" Аліна Гросу показала нового обранця: "Чекаю на весілля".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу з розмазаною тушшю видала щирі емоції: "У сльозах і печалі".