На 75-му році життя померла радянська і російська акторка, заслужена артистка РРФСР Катерина Градова, яка перед усім відома роллю радистки Кет у багатосерійному телефільмі "Сімнадцять миттєвостей весни".

Про це повідомляють російські інформаційні агентства з посиланням на директора Гільдії акторів Союзу кінематографістів Валерія Гущина.

"Катерина Градова померла. Ми дуже засмучені, це дуже велика втрата", - заявила директорка.

Причина смерті наразі не розголошується.

Всерадянська слава прийшла до Градової якраз після виходу телефільму "Сімнадцять миттєвостей весни", в якому вона зіграла радистку Кет — одну з ключових персонажок. Відзначилася вона й роллю у "Місце зустрічі змінити не можна"

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Градова народилася в Москві 6 жовтня 1946, вона вчилася в Московському інституті іноземних мов, а в 1969 році закінчила Школу-студію МХАТ.

Нагадаємо, зірку американського футболу Вінсента Джексона знайдено мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.

Як повідомляв портал Знай.uа, українка розповіла, як держава забула про її чоловіка-лікаря, який помер від ковіду: "Робив людям добро".

Також портал Знай.uа писав про смерть колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBC і WBA, американського боксера Леона Спінкса.