Відомий астролог Павло Глоба дав прогноз на рік Бика і розповів, чим він буде відрізнятися від попереднього.

Відповідна інформація з'явилася на його сторінці в Instagram.

2020-й рік Щура дався багатьом жителям планети насилу, зокрема, завдяки пандемії коронавірусу і незліченним стихійним лихам. Всі розраховують, що 2021 рік Бика буде значно краще, проте астролог Павло Глоба іншої думки з цього приводу.

У недавньому інтерв'ю фахівець заявив, що 2020-й рік "був таким, яким він був", але, на щастя, він підійшов до кінця. За його словами, 2021-й рік буде продовженням. Глоба вважає, що світ повинен був пережити невдалий рік Щура, щоб зараз будувати краще майбутнє.

"Пережити треба було минулий рік Щура. А тепер треба працювати на майбутнє, вкладатися в нього, бути сильною людиною, відповідати за свої слова. Нічого так просто не змінюється в одну мить. Майбутнє треба будувати самим", - розповів астролог.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Павло Глоба також зазначив, що символ 2021-го року Металевий Бик є хорошим, тільки якщо брати його за роги і краще годувати.

Пост Павла Глоби в Instagram / скріншот
Пост Павла Глоби в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Павло Глоба розповів про наступаючий рік Білого металевого бика згідно з китайським календарем.

Як повідомляв портал Знай.uа, Глоба пояснив, як Парад планет позначиться на протестах в Росії.

Також Знай.uа писав, що Павло Глоба дав прогноз на 2021 для всіх знаків Зодіаку.