Сьогодні, 22 лютого 2021 року, президент України Володимир Зеленський окреслив основні напрямки розвитку, а також будівництва інфраструктури для перетворення держави на країну, комфортну для людей.

Про це повідомляється на офіційному акаунті офісу глави держави в соціальній мережі Instagram. Володимир Зеленський зробив це на форумі "Україна 30". При цьому коментарі до публікації відключені, тому українці не можуть висловити свою думку з цього приводу.

Володимир Зеленський, скріншот: Instagram
Володимир Зеленський, скріншот: Instagram

Президент розповів про "Велике будівництво" та інші проекти на нинішній 2021 рік. Основні з них стосуються аеропорту, який хочуть створити для цивільних рейсів між Донецьком і Луганськом, в Ужгороді, Полтаві, Чернівцях та між Мукачевом і Ужгородом. Також Володимир Зеленський торкнувся будівництво доріг в кількості 6500 кілометрів по всій Україні, і рекострукція і будівництво 245 мостів і переходів. Наприклад, це стосується Київської окружної дороги - 150 кілометрів, траси М-30 - 1400 км, що об'єднує захід і Схід.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Нагадаємо, секретар Зеленського Мендель вразила українців "обрізаною пуповиною". За словами Мендель, президент Володимир Зеленський "відбувся як глава Незалежної Держави".

Як повідомляв "Знай.ua", другий термін Зеленського розбурхав українців: "Тільки грабують і набивають кишені"

Знай.ua писав, перехід на "літній час" скасовується? У Зеленського готові вирішити болюче питання українців