15-річна дочка популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч передплатників.

У якийсь момент виконавиця ділилася кумедним роликом, зробленим у неї вдома. У кадрі представали її дочка і молодий хлопець, який грає рок-н-рол на гітарі і є учасником рок-групи під назвою "Шви" разом з Машею.

А зараз 15-річна дівчина опублікувала знімок з хлопцем-Андрієм. У Stories можна побачити і сердечко між ними. Маша Полякова і хлопець в цей момент стоять з морозивом в ліфті.

Полякова, скріншот: Instagram Stories
Полякова, скріншот: Instagram Stories

Якось в TikTok вона виставляла кумедне відео, в якому заявляла про свою тупість, адже певну фразу осмислювала по-іншому.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Якщо ви думали, що дуже тупі - просто почуйте мою історію. Так Ось, тисячу разів я бачила Stories, як люди кажуть"Я dead inside". Я така... хм, напевно, ти дід всередині. І тільки до мене дійшло, що дід - в сенсі dead. Ну, тупість я є. Я є тупість, що можна ще тут сказати", — говорила Полякова.

Нагадаємо, донька Полякової привела додому бойфренда, мама не проти: "Бери гітару". "Давай, давай! Маш, і ти давай", - сказала за кадром співачка.

Як повідомляв "Знай.ua", 15-річна дочка Олі Полякової знялася абсолютно без одягу: "Хлопці, не заздріть. Чому ви такі злі?"

Знай.ua писав, у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва: "Я просила цих с*к!". Артистка вже не раз зверталася в житлово-експлуатаційну контору, щоб ті прибрали з даху сніг і величезні бурульки.