Актриса і дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана після повернення своєї сторінки стала часто ділитися з шанувальниками свіжими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Якось вона виставляла масивну публікацію, в якій говорила про те, що минулий рік виявився неймовірним і насиченим для неї, включаючи проведення її улюбленого "Ѕніжного марафону".

Сніжана Бабкіна, фото з Instagram
Сніжана Бабкіна, фото з Instagram

Потім виявилося, що Сергій потребує серйозної операції на очах через рідкісну хворобу, а зараз вона постала перед мікрофоном і заявила, що записала для шанувальників і послідовників марафону корисні медитації, адже завтра, 23 лютого 2021 року, її "справі" виповнюється рік.

"Завтра рік‼️ моєму коханому @snezhno_marafon 🎂 В честь Дня Народження записала для Вас 3️⃣ корисні Медитації : 💫 "Ѕнежное Ранок" 💫 "Ѕнежный Сон" 💫 "Ѕнежная Любов" Посилання в шапці профілю☝🏻 Всім доброї ночі!🙌", - написала Сніжана Бабкіна в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сніжана Бабкіна, скріншот: Instagram
Сніжана Бабкіна, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Прозрілий" Бабкін з дружиною виїхали з України: "Знову Моцарт..."

Як повідомляв "Знай.ua", Сніжана Бабкіна оголила те, що бачив тільки чоловік: "Може отримати"

Знай.ua писав, Бабині вирушили в іншу країну для серйозної операції. У Бабкіна рідкісне захворювання очей, яке трапляється раз на мільйон. Музикант пройшов повне обстеження і виявилося, що це вірус, який вражає нирки і дає ускладнення на зір.