Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя в Instagram.

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила ефектний ролик у рамках нового проекту фотографа Ростислава Ріпки - "Аркур. Натхнення". На відео можна побачити, як Могилевська позує перед камерою в розкішних нарядах, з вечірнім макіяжем і красивою зачіскою.

"Новий проект для вас, мої улюблені! Ловіть ❤️ "Аркур. Натхнення" - проект сelebrity фотографа Ростислава Ріпки. Квінтесенція кінематографу та фотомистецтва, присвячений музам українського шоу-бізнесу - легендарним, сильним, талановитим жінкам, які протягом багатьох років надихають мільйони українців", - написала артистка.

Наталя також розповіла, що для неї означає натхнення і як воно з'являється.

"Для мене натхнення – це вміти знайти цю кнопку щастя всередині себе самого. Тоді мені починають одні й ті ж самі люди, які вчора не подобалися – сьогодні подобаються. По-іншому дивишся на світ, тому я за натхнення, яке народжується зсередини", - зазначила Могилевська.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Наталя Могилевська розповіла про свою проблему: "Просто не можу дихати!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська поділилася рецептом улюбленого сніданку.

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська налякала українців змінами, майже як Пугачова: "У вас перука?"