Популярний телеведучий Дмитро Шепелєв, якого українці запам'ятали по участі в шоу "Розсміши коміка" разом з Володимиром Зеленським, продовжує радувати своїх підписників у соціальних мережах. На цей раз зірка екрану розповів, що ж йому подарувала його кохана Катерина Тулупова, в дуже загадковій коробці.

Нагадаємо, що Дмитро Шепелєв кілька місяців тому цікавився, що можна подарувати жінці, у якої все є. А цього разу колишня дружина російського інвестора Дмитра Кленова, яка не страждає від відсутності грошей, зробила Шепелєву приємно і вручила подарунок у вигляді коробочки.

Про те, що всередині цієї самої коробочки стало відомо завдяки новому відео IGTV, яке Дмитро Шепелєв опублікував в мережі Instagram.

Подарунок Дмитру Шепелєву, скріншот: Instagram
Подарунок Дмитру Шепелєву, скріншот: Instagram

"Друзі, ви постійно запитуєте, що це за коробка. Мені Катя подарувала її на День народження. І це не єдиний подарунок, але найсмішніший. Я все розповім, але перед цим відповіді моїх підписників, що в цій коробці. Топ найдивніших відповідей: номер один - еротичні карти, номер два - випалювальний набір, номер три - шовкові труси, номер чотири - мило у вигляді пеніса, номер п'ять - г*ндони. Я завжди говорив, що мої підписники славні люди...",- розповідає Дмитро Шепелєв.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Подарунок Дмитру Шепелєву, скріншот: Instagram
Подарунок Дмитру Шепелєву, скріншот: Instagram

Коли найяскравіші варіанти закінчилися, Дмитро Шепелєв вирішив розповісти, що ж все таки знаходиться в цій коробці.

"Гаразд, прийшов час розповісти, що знаходиться всередині цієї коробки. Як не дивно - це предмет з дитинства. Увага, що я там знайшов - стакан з наклейками. І найголовніше - (Дмитро зняв купальник з гарячої моделі, за допомогою тертя руки - ред.). Я не бачив цих дівчат років тридцять. І вгадайте, що я збираюся з ними зробити? Я подарую їх батькам, нехай посміються, нехай ховають, тепер не від мене, а від онуків. Ось і все, гарних вихідних", - розповів телеведучий.

Подарунок Дмитру Шепелєву, скріншот: Instagram
Подарунок Дмитру Шепелєву, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, вдівець Фріске Шепелєв зізнався в ніжних почуттях до Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, долю Фріске може повторити вагітна дівчина вдівця Шепелєва: з'явилися фото.

Знай.uа писав, таємна дитина Йосипа Кобзона: вдова співака вперше розкрила правду.