Популярний український співак Арсен Мірзоян, якого користувачі мережі та деякі журналісти жартома називають "зять Ніни Матвієнко" пішов на "зізнання". Однак насправді це так і є, він зять, але багато хто проводить аналогію - між кар'єрою та сімейними відносинами. Так, Арсен дав невелике інтерв'ю одному з українських телеканалів, де поділився подробицями про особисте життя.
Зараз Арсен Мірзоян одружений на Тоні Матвієнко, до якої пішов від першої дружини Анни, яка народила йому двох синів. З новою коханою Арсен познайомився під час участі в шоу "Голос країни".
У програмі "Життя відомих людей" знаменитість поділився, що спочатку донька легендарної Ніни Митрофанівни йому не сподобалася. Про це стало відомо завдяки сюжету програми "Життя відомих людей", яке телеканал 1+1 опублікував у мережі YouTube.
"Нас привели на студію записуватися і тут заходить Тоня. І вона так зайшла і не привіталася. Я думаю - нічого собі. А що це тепер не вітаються? Що це таке?", - згадав Арсен Мірзоян.
А далі - слово за словом. Арсен запросив Тоню виступати з ним у тур. Обидва не помітили як зрозуміли — мають один до одного почуття. Арсен міркував, що робити далі. А головне - як сказати дружині, що покохав іншу?

"Дав собі десь рік прожити з цим! Може, я передумаю, може, це не серйозно. І я зрозумів - все, припливли! Я вирішив, що я буду чесним. Не треба робити гірше нікому і я подумав, краще зараз, ніж ніколи", - розповів Арсен.

Після того, як про роман зірок стало відомо широкому загалу, на Арсена з Тонею полилося не одне відро критики. Співачку називали розлучницею, а співака — зрадником. Але Мірзоян каже - на злобу людей не реагує. І винним себе не відчуває. Каже - весь цей час допомагає першій родині.
"Нікуди мої обов'язки не поділися, ми з Анею обговорили умовно аліменти. Я все віддав, все переписав. Ми почали нормально спілкуватися. Тим більше, я дуже часто приїжджаю до малих. Або їх забираю на канікули, або просто в гості", - розповів виконавець.

Більше того, за словами співака, в Запоріжжі він іноді проводить час і з колишньою дружиною. Втім, тільки тоді, коли з ним не їде Тоня.
"Ми домовилися з Тонею говорити про все. Ми намагаємося не жити минулим. І в жодному разі не використовувати це як зброю додаткову до наступної сварки. Тобто, наступна сварка повинна відбуватися без переваг на рахунку. Ми починаємо бій", - зізнався Арсен Мірзоян.
Найцікавіше те, що користувачі мережі почали активно коментувати сюжет. Багато хто вирішив залишити не тільки компліменти, але і розкритикувати Арсена.
Ось, що пишуть глядачі: "Тоня йому прикрутила сильно мізки, він навіть боїться щось ляпнути зайве.", "Не хочу різких слів... а так хочеться...", "Всемогутня Ніна Митрофанівна! Спасибі їй за "стрімку" кар'єру зятя.", "Рік спав з іншого і він вирішив чесно, ой ну сміється)", "Заслужений - це перебір", "Бог все бачить. Твоя принцеса переживе таке ж", "Оце гад иобувач ребусів. Видно, що втомився від столичного життя, час назад, сталь варити.", "Своє отримає по заслугах!!!", "Я б не сказала, що він такий вже знаменитий, і не так вже й талановитий! Просто зять Ніни Матвієнко".

Коментарі до сюжету, скріншот: YouTube
Коментарі до сюжету, скріншот: YouTube

Коментарі до сюжету, скріншот: YouTube
Коментарі до сюжету, скріншот: YouTube