Дружина відомого українського телеведучого, зірки шоу" Холостячка " Григорія Решетника Христина останнім часом часто ділиться з шанувальниками кадрами свого щасливого сімейного життя багатодітної мами.

У Христини і Григорія троє синів. Наймолодший-Олександр народився 28 листопада 2020 року. Через майже три місяці Христина зважилася показати шанувальникам фотографію, на якій її малюкові всього місяць.

На знімку щаслива жінка позує в бардовій сукні з малюком на руках.

"Сашуні на фото 1 місяць 👶 🏻 Як вони швидко ростуть💪 😍", - написала Христина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальникам дуже сподобалися нові кадри, які Дружина ведучого опублікувала в мережі. Вони зробили в коментаря безліч компліментів, а також залишили побажання здоров'я і щастя як мамі, так і синові.

"Карапузік", "Дай Бог Вам міцного здоров'я", "Очинь красиво", "Щастя", "Юленька, спасибі велике ❤️ скучили вже", "Красуня", "яка Крихітка😍", "дітки ростуть, а ви не змінюєтеся. Юна красива дівчина і вже багатодітна мама ❤️", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, улюбленець Мішиної з "Холостячки" показав сімейну ідилію.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Решетника з "Холостячки" приготувалася до особливого дня.

Також "Знай.uа" писав, що зірка" Холостяка " Решетник сходив на жіночу процедуру.