Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в сусідній Росії, завойовує нові тренди в мережі TikTok. Один з користувачів вирішив опублікувати доволі прикру помилку Кароліни під час живого виступу, де з вуст співачки начебто вискочив матюк "п*зда".

Про це стало відомо завдяки новій публікації користувача "xeeewwwwww" в мережі TikTok.

Публікація xeeewwwwww, скріншот: TikTok
Публікація xeeewwwwww, скріншот: TikTok

"Ты моя радость и п*зда...", - ці слова можна почути на відео. До слова, публікація користувача зібрала вже 11 тисяч лайків і майже дві тисячі репостів, що говорить про немаленьку популярність.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Схоже, що для наших читачів потрібно детально пояснити, що ж сталося насправді. Ми відшукали в мережі оригінальне відео, воно датується 2016 роком і підписано так: "Ти моя радість і... що, вибачте?".

Нижче в коментарях користувачі мережі почали активно виправдовувати Ані Лорак і висувати свої версії. Багато хто впевнений, що артистка так заспівала цей фрагмент тому що співала наживо, заплуталася між двома словами - "беда" і "звезда". Тому і вийшло - "безда", а не те, що нам з вами вчувається.

Раніше повідомляли, донька Івана Урганта показала інтимні фото з хлопцем: схопив за сідниці і притиснув до стіни.

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак після операцій змінилася до невпізнання: "Стала схожа на...".

Знай.uа писав, Лорак показала поповнення в родині, двомісячному малюкові вже вибрали ім'я.