Колишня суддя "Майстер Шеф" і кухар Тетяна Литвинова поділилася з українцями своїм авторським рецептом млинців до Масляної.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідповідне відео з'явилося на її
Відомо, що 22 лютого почалися улюблені дні безлічі українців – Масляний тиждень. У цей період прийнято щодня пекти млинці для себе і сім'ї. Відома українська телеведуча Тетяна Литвинова вирішила поділитися авторським рецептом традиційної страви.
Інгредієнт:
- Яйця-300 г. (6 шт.)
- Молоко 3,2% - 500 мл.
- Вода ( окріп) - 250 мл.
- Борошно пшеничне - 250 г.
- Цукор-1 ст. л.
- Масло рослинного-40 г.
- Масло вершкове - 30 г.
- Сіль - 1 ч. л.
Приготування:
Всі 6 яєць розбиваємо в глибоку ємність і наливаємо 200 мл. молока. Збиваємо міксером до однорідності. Після цього додаємо всю муку і цукор. Знову збиваємо. Далі насипаємо сіль і виливаємо залишки молока. В процесі збивання вливаємо окріп, щоб тісто швидше підійшло. Додаємо рослинне масло.
Приступаємо до смаження: змащуємо сковороду вершковим маслом і даємо йому розігрітися на повільному вогні. Далі наливаємо на неї ополоник млинцевого тіста і чекаємо кілька хвилин, поки млинець підрум'яниться з одного боку. Акуратно перевертаємо і смажимо млинець з іншого боку.
Нагадаємо, що Тетяна Литвинова на мить забула про кулінарію і почала приміряти сукні.
Як повідомляв портал Знай.иа, Тетяна Литвинова заговорила про традиції і новорічні канікули.
Також Знай.иа писав, що Тетяна Литвинова показала, як приготувати смачний і швидкий торт "Медовик".