Які іспити мають здавати вступники до магістратури і як успішно пройти реєстрацію. Про це розповіли в Українському центрі оцінювання якості освіти.

У 2021 році реєстрація вступників для здобуття ступеня вищої освіти магістра на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) триватиме з 11 травня до 3 червня.

Першим кроком реєстрації є створення запиту на формування екзаменаційного листка. Це здійснюється за допомогою спеціального сервісу, розміщеного в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО). Про доступ до сервісу ЄДЕБО та особливості його роботи, можна дізнатися в ДП "Інфоресурс".

Другим кроком реєстрації є формування екзаменаційного листката, яке здійснюються за допомогою спеціального сервісу, розміщеного на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Для успішної реєстрації дійте за алгоритмом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

1. Сформуйте комплект реєстраційних документів:

2. Надішліть на електронну адресу приймальної комісії скановані копії або фотокопії реєстраційних документів.

❗️❗️❗️ У темі листа обов’язково зазначте прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа – прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків (за наявності).

3. Отримайте скановану копію екзаменаційного листка.

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Нагадаємо, в Україні обговорюють можливість запровадження нової навчальної системи

Як повідомляв портал Знай.ua, батьки просять скасувати обов'язкову повну середню освіту

Також Знай.ua писав, яких змін очікувати школярам, вчителям і батькам у новому 2021 році