У вівторок, 23 лютого, в окрузі Мілам у Техасі (Сполучені Штати) відбулися потужний вибух і пожежа в результаті зіткнення вантажівки з потягом, який перевозив нафтопродукти.

Жителів будинків поблизу евакуювали співробітники правоохоронних органів. У той же час про постраждалих і жертв надзвичайної події інформації немає. Про це повідомляє американський телеканал Fox News.

Так, відомо, що зіткнення сталося вранці у вівторок на залізничному переїзді в районі населеного пункту Камерон у 219 кілометрах від Х'юстона. За даними місцевих правоохоронців, зіткнувся вантажний склад з бензином та іншими хімічними речовинами і тягач з причепом. І машиніст потягу, і водій вантажівки дивом залишилися живі.

Місцеві ЗМІ передають, що в результаті інциденту загорілися три цистерни з паливом, місце аварії оповите темним димом. Будинки поблизу евакуювали, про жертви в результаті аварії не повідомляється. Гасіння пожежі все ще триває, але загрози місцевому населенню немає.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо, що стало причиною потужного вибуху на околиці окупованого Луганська на газорозподільному вузлі. Виявилося, що газопровід Ставрополь-Москва підірвали так звані "луганські партизани".

Як повідомляв портал Знай.uа, вибух і пожежа сталися в районі Великої Вергунки близько 22:05 за київським часом. Висота полум'я досягала 20-ти метрів.

Також портал Знай.uа писав, що у Горлівці вибухнув ватажок путінських терористів, поруч сиділа маленька донька.