Відома російська співачка Земфіра з необережності "злила" свій новий трек шанувальникам ще до офіційної прем'єри.

Про це пише Telegram-канал "iGutsal".

Відомо, що додаток Shazam належить компанії Apple, а всі композиції, які завантажуються на будь-яку пов'язану платформу, автоматично потрапляють в базу. Це стосується навіть ще не опублікованих треків. Користуючись таким прийомом додатки, фанати Земфіри змогли почути її нову пісню, ще до презентації.

Виявляється, співачка опублікувала кілька тизерів на своїй сторінці в Instagram, на основі яких фанати змогли "зашазамити" нову пісню. Один з треків називається "Таблетка" - він входить в новий альбом Земфіри.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Звичайно ж, після витоку трек з Shazam швидко видалили, а сама Земфіра закрила офіційний чат, щоб припинити обговорення її нової композиції. Очевидно, прем'єри альбому, який чекали ще минулої п'ятниці, трохи зіпсувалася.

Нагадаємо, що відома російська актриса, телеведуча і режисер Рената Литвинова в понеділок, 7 грудня, розповіла, що заразилася коронавірусною інфекцією під час зйомок.

Як повідомляв портал Знай.uа, одіозна російська співачка і автор пісень Земфіра заразилася коронавірусом. 44-річна співачка самостійно звернулася до лікарів.

Також Знай.uа писав, головні правила життя легендарної Земфіри: "все буде добре, а дату краще не уточнювати".